KOMPETENSMARKNADEN DÄR SENIORA
INGENJÖRER OCH FÖRETAG MÖTS

Bryggman1

SENIOR -
DU ÄR EFTERFRÅGAD

En av energibranschens största utmaningar är att hitta kompetent personal. Beräkningar visar att ca
8 000 personer ingenjörer och tekniker behövs i branschen de närmaste åren. Det stora flertalet vakanser uppstår genom pensionsavgångar. Stora insatser görs för att attrahera ungdomar att välja en framtid i energibranschen.
Men vad gör vi tills dessa är redo?

Nya utmaningar?

Vi vill bidra till att överbrygga denna situation med Senioringenjörerna, vår marknadsplats för erfarna ingenjörer! För dig som känner dig som senior i en eller annan mening och mogen att jobba i en omfattning som passar dig, finns det goda möjligheter att hitta nya utmaningar. Kanske på andra företag, djupare inom ditt specialistområde eller vara mentor för nya krafter?

Att jobba lite längre än planerat är ekonomiskt fördelaktigt så det finns goda chanser att sätta guldkant på tillvaron.

 

Det är enkelt och gratis att vara med i Senioringenjörerna

Genom registrering får du kontinuerligt information om vilka uppdrag som är på gång. Det kostar ingenting att vara registrerad och det finns inga förpliktelser att vara med i nätverket. Anmäl dig via länken här till höger på sidan så får du en direktlänk till Min sida där dina uppgifter finns tillgängliga och redigerbara.

Du väljer själv när du är intresserad av ett uppdrag genom att besvara erbjudanden. Vi presenterar intresserade kandidater för beställaren som sen väljer ut vem/vilka de vill titta närmare på.

All förmedling sker på marknadsmässiga villkor och vi hanterar alla avtal och administration. Under uppdraget rapporterar du in debiterbar tid och vi sköter fakturering till beställare samt ser till att du får betalt.

 

Inga kostnader – men bra ersättning

Det kostar ingenting och det innebär inga förpliktelser att vara registrerad hos Senioringenjörerna. I samband med att vi förmedlar ett uppdrag tecknar vi ett Seniorkonsultavtal som reglerar villkoren mellan oss och ett Uppdragsavtal gällande det specifika uppdraget.

Då vi förmedlar kompetenser så baseras ersättningen på din kompetens inte din ålder!

 

Nätverk/representant

Ett av målen är att hålla igång ett nätverk för branschfolk. Är du engagerad och har ett förtroendeskapande framtoning bör du överväga att söka som Representant för oss. Då får du möjlighet att bygga en lokal verksamhet/nätverk och samtidigt få en bra ersättning för ditt arbete. Anmäl ditt intresse via länken till höger på sidan.